~ Σαμανικές συνεδρίες ~

Η εργασία του σαμάνου

Πάντα υπήρχαν ανάμεσα στους ανθρώπους θεραπευτές που γνώριζαν καλά τα μυστικά της φύσης και ιδιαίτερα ότι αφορούσε την ίαση. Ο σαμάνος είναι ο θεραπευτής, ονειρευτής, ιερουργός, τραγουδοποιός, μύστης, μυθοπλάστης. Έχει την γνώση και την ικανότητα να διεισδύει στα άδυτα της Ψυχής, και ειδικά του Ασυνειδήτου, να φροντίζει και να περιποιείται με στοργή τραύματα του παρελθόντος, από γενεαλογία και κάρμα.

Βασική του εργασία είναι να φέρει στην επιφάνεια της συνείδησης, με τη βοήθεια των θεραπευτικών πρακτικών, όλες εκείνες τις κρυμμένες δεξιότητες και ικανότητες, που λόγω πόνου τις εγκαταλείψαμε και τώρα είναι η ώρα να τις φέρουμε και πάλι στο φως.

samanikes-synedries-exo2

Η διαδικασία…

Όλη η διαδικασία γίνεται μέσα στον ιερό χώρο-χρόνο που φιλοξενεί τα 4 στοιχεία της φύσης και την δύναμη και αγάπη της Μητέρας Γης και του Πνεύματος. Έχοντας προσανατολίσει το νου μας στο θέμα που θέλουμε να επιλύσουμε μπαίνουμε στον ιερό χώρο που έχει δημιουργηθεί από τη σαμάνο.

Θα ξεκινήσουμε με συζήτηση για να οδηγηθούμε στη ρίζα του τραύματος που προκαλεί το συγκεκριμένο θέμα και θα δουλέψουμε με αυτή θεραπευτικά. Η θεραπευτική διαδικασία θα επιτρέψει στο θεραπευόμενο να αποβάλει τους βαρείς κραδασμούς τους τραύματος & να δημιουργηθεί χώρος για το καινούριο.

Εκτός από τη συγκεκριμένη θεραπευτική διαδικασία υπάρχουν κι άλλες όμορφες πρακτικές, όπως η Ανάκτηση Ψυχής αλλά και η πολύ βαθειά διαδικασία των μυήσεων που οδηγούν σε Αναγέννηση. Οι πρακτικές αυτές μπορούν να γίνουν αφού έχουμε εργαστεί μαζί θεραπευτικά για ένα χρονικό διάστημα. Επίσης η Φωτιά και το Despacho είναι όμορφα μετουσιωτικά εργαλεία που αλχημίζουν θεραπευτικά.

Σε ποιους απευθύνονται οι σαμανικές συνεδρίες

shamanism
  • Έχετε την αίσθηση πως δεν υπάρχει ροή και συναντάτε συνεχώς εμπόδια στο δρόμο σας;
  • Νιώθετε έντονη σωματική και ψυχική κόπωση, άγχος, πίεση, και υπάρχει έλλειψη σθένους (α-σθένεια) σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας;
  • Νιώθετε έλλειψη κουράγιου, έλλειψη προσανατολισμού, νιώθετε φόβο, θυμό, θλίψη, στεναχώρια, ανασφάλεια στη ζωή σας;
  • Θέλετε την αλλαγή, σε επίπεδο ύλης, στο συναισθηματικό και ψυχολογικό τομέα, στη σκέψη, στο πνευματικό επίπεδο;

Τότε η σαμανική θεραπευτική της παράδοσης των Ίνκας είναι για σας. Πρόκειται για ένα όμορφο μονοπάτι μέσω του οποίου δημιουργούμε το χώρο για να αποκτήσει υπόσταση αυτή η αλλαγή.  Η αλλαγή, που αυτή τη φορά προέρχεται απ’ την καρδιά, και το κάλεσμα της Ψυχής μας κι όχι απ’ τα τραύματα του παρελθόντος

Να θυμάστε...

Όταν είμαστε αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε τον προσωπικό και μοναδικό δρόμο της Ψυχής μας και να επιτρέψουμε να λάμψουμε, αναδεικνύοντας τα πολύ ξεχωριστά δώρα που κατέχουμε ο καθένας, τότε το τραγούδι της Ψυχής μας θα ηχεί στην ανθρωπότητα και στον κόσμο που ζούμε, ελκύοντας ανθρώπους και καταστάσεις για τη δική μας ίαση κι ευτυχία.
Έτσι θα καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας στην εδώ και τώρα πραγματικότητα.

Κάνε ένα βήμα παραπέρα! Γνώρισε τη μοναδικότητά σου & απόλαυσε τη ζωή & τα δώρα της!