~ Munay Ki ~

The Munay Ki | Η δύναμη της αγάπης

Το Munay Ki είναι μία βαθιά διδασκαλία & παράλληλα μία μέθοδος που περιλαμβάνει 9 σημαντικές και απλές τελετουργικές μυήσεις από την παράδοση των Ίνκας μεταδίδοντας τους σπόρους του νέου ανθρώπου που τώρα εξελίσσεται. Βοηθάει να επουλωθούν παλιές πληγές, τραύματα από την παιδική ηλικία, από τους προγόνους και το κάρμα, ενώ αναπτύσσει ιδιότητες όπως η προσωπική θεραπευτική δύναμη σε ατομικό επίπεδο.

Σε συλλογικό επίπεδο δίνει εργαλεία στήριξης της κοινότητας που ανήκουμε, μέσα από την ιερουργία. Ακόμη λαμβάνουμε μυήσεις ως φύλακες της Ιερής Θηλυκότητας και του Ιερού Αρσενικού και προστάτες της Γης, της Μεγάλης Μητέρας όλων.

Για τους αυτόχθονες της Λατινικής Αμερικής η κοινότητα είναι βασική προτεραιότητα και ακολουθούν τα θέλω της ατομικότητας. Γι’ αυτό & η διδασκαλία που προέρχεται από το Munay Ki φέρει μέσα της την τακτική του μοιράσματος σε κύκλο και τη μύηση, ως ενεργειακή μετάδοση, μέσω ανταπόδοσης και οριζόντιας μεταβίβασης.

Κεντρικό σημείο του Munay Ki είναι όχι μόνο να μάθουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεων και ενεργειών μας αλλά και της θεραπευτικής διαδικασίας του εαυτού μας. Να κατανοήσουμε πως δεν θα έρθει κάποιος από έξω για να χτίσει τον κόσμο που ονειρευόμαστε, αλλά ότι εμείς με το συνειδητό ονείρεμα και την καθημερινή πρακτική φέρνουμε το όραμα για μια νέα ανθρωπότητα όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Έτσι & αλλιώς τη δεδομένη χρονική στιγμή όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Είναι η στιγμή αυτή που έχει περιγραφεί από σχεδόν όλες τις αρχαίες παραδόσεις. Μας δίνεται η ευκαιρία να χτίσουμε ένα νέο κόσμο, να κάνουμε ένα κβαντικό άλμα στην ατομική και κυρίως συλλογική συνειδητότητά μας.

munay-ki

“Έχουμε την επιλογή
να χτίσουμε έναν κόσμο
με τη Δύναμη της Αγάπης!”

Θα δημιουργήσουμε...

Για χιλιάδες χρόνια αναδημιουργούσαμε την ίδια παλιά ιστορία .. μια ιστορία έλλειψη , πόνου, βίας, πολέμων, συγκρούσεων, ενός δράματος που διαιωνιζόταν… Έχουμε όμως την επιλογή, να χτίσουμε ένα κόσμο με βάση, τη Δύναμη της Αγάπης.
Μέσω του Munay-Ki προετοιμάζουμε το φωτεινό ενεργειακό μας σώμα για τη μεγάλη αλλαγή, που στην παράδοση των Ίνκας ονομάζεται Pachacutti, όπου ο κόσμος επανέρχεται σε ισορροπία κι αρμονία.
Αυτός είναι ο τρόπος του Munay Ki! Να φέρουμε αυτές τις αρχετυπικές ενέργειες ώστε από homo sapiens sapiens να εξελιχθούμε σε homo luminous.
Η συγκεκριμένη διδασκαλία θα γίνει αφιερωμένη και προσαρμοσμένη σε ακτιβιστές και όλα τα άτομα που δρουν για την κοινωνική αλλαγή.

Θα μάθουμε...

munay-ki-pleonektimata-myhseis-5
  • Το Munay Ki εμπνέεται από 5 Αρχές (Μη-Βία, Μετριοπάθεια, Ακεραιότητα, Αλήθεια, Γενναιοδωρία) τις οποίες θα εξηγήσουμε & δούμε πώς μπορούμε να τις εφαρμόσουμε.
  • Θα μελετήσουμε την κοσμοθεωρία των Ίνκας & θα δούμε αναλυτικά τι είναι σαμανισμός & τι είναι τα αρχέτυπα.
  • Θα εξηγήσουμε το περιεχόμενο των εννέα μυήσεων [1. Tου Οραματιστή, 2. Του Θεραπευτή, 3. Οι ζώνες Δύναμης, 4. Της Αρμονίας – Με τους αρχετυπικούς σπόρους στα 7 τσάκρα (Φίδι, Ιαγουάρος, Κολύμπι, Αετός, των Αρχαγγέλων των 3 κόσμων: Huascar, Quetzalkoatl, και Pachacutti), 5. Φύλακας της Ημέρας, 6. Φύλακας της Σοφίας, 7. Φύλακας της Γης, 8. Φύλακας των Άστρων, 9. Δημιουργός].

Τέλος, θα δοθούν εργαλεία και πρακτικές για την προσωπική ανάπτυξη:

  • Πώς  δημιουργούμε Ιερό Χώρο-Χρόνο
  • Η έννοια του Hold space
  • Πώς να ανοίγουμε και να επεκτείνουμε το ενεργειακό μας σώμα ως ιερό χώρο-wiracocha
  • Πώς να θρέφουμε τις δυνάμεις από τις μυήσεις που λάβαμε και τα τσάκρα μας
  • Αναπνοή της Φωτιάς
  • Saint – Painting | Πώς να εργαζόμαστε με τη Γη, μετουσιώνοντας τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα

Κάνε ένα βήμα παραπέρα! Γνώρισε τη μοναδικότητά σου & απόλαυσε τη ζωή & τα δώρα της!