~ Καθαρισμός χώρου ~

Ο χώρος μας είναι κάτι προσωπικό. Ακόμα κι αν είναι χώρος εργασίας, είναι το μέρος όπου δημιουργούμε, σκεφτόμαστε, νιώθουμε. Γεμίζει με τη δική μας αύρα, τη δική μας παρουσία.

Πάντα διαλέγουμε ένα χώρο ασυνείδητα, γιατί μας ελκύει κάτι από την ιστορία του. Είτε αυτή που υπήρχε είτε αυτή που θα δημιουργηθεί στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι κάθε χώρος έχει τη δική του ιστορία που μπορεί να περιλαμβάνει δύσκολες ιστορίες από το παρελθόν & κάποιοι χώροι έχουν αποτυπώματα από ιστορίες πόνου στο πεδίο τους. Φέρουν το άγχος και τις εντάσεις των προηγούμενων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούσαν αλλά και τις δικές μας εντάσεις.

katharismos-xorou

Η διαδικασία

katharismos-xorou-diadikasia

Ο καθαρισμός χώρου αφορά στην κάθαρση και τη φροντίδα του χώρου που εργαζόμαστε ή μένουμε ή τον χρησιμοποιούμε για κάποιες δραστηριότητες. Με συγκεκριμένες πρακτικές εναλλακτικής θεραπευτικής αφαιρούνται τα αποτυπώματα που προέρχονται από δύσκολες καταστάσεις και μετουσιώνονται σε ποιότητες που μας ωφελούν.
Η διαδικασία αφορά την κάθαρση του χώρου ενώ παράλληλα προτείνεται και η προσωπική συνεδρία όσων μένουν, και γενικά χρησιμοποιούν το χώρο. Ο στόχος των προσωπικών συνεδριών είναι να αφαιρεθεί η σύνδεση με τις ιστορίες πόνου, που βιώνουμε συναισθηματικά και νοητικά και να γίνουν νέες καταγραφές εντός μας που θα μας προσφέρουν όμορφα δώρα για τον εσωτερικό μας κόσμο.
Στο τέλος γίνεται μια τελετή Despacho για αρμονία και ισορροπία. Μια όμορφη ευλογία για τον χώρο που γίνεται από όλους με φροντίδα στον εαυτό και στο χώρο.

Κάνε ένα βήμα παραπέρα! Γνώρισε τη μοναδικότητά σου & απόλαυσε τη ζωή & τα δώρα της!