κύκλος γυναικών

Online σεμινάριο Κύκλος γυναικών: Ανακτώ τη ξεχασμένη μου δύναμη

Online Σεμινάριο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 12:00 -15:00

Έλα μαζί μας στον κύκλο!

Η σύγχρονη εποχή είναι πολύ απαιτητική για μας τις γυναίκες. Χρειάζεται να ανταποκριθούμε σε πολλούς ρόλους που θέλουν διαφορετικές ικανότητες κάθε φορά. Η σύντροφος, η μητέρα, η εργαζόμενη, η αδερφή, η φίλη, η συνεργάτρια και πόσοι ακόμα ρόλοι που συχνά μας αφήνουν με έντονο στρες, πίεση και κούραση. Πως βιώνεις αυτή τη πίεση; Πως αισθάνεσαι στο τέλος της ημέρας όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις;

 • Θέλεις να νιώσεις υποστήριξη και αποδοχή, ως γυναίκα, χωρίς όρους;
 • Σε έχει κουράσει η καθημερινότητα και χρειάζεσαι τρόπους να αντλείς δύναμη από την γυναικεία σου φύση;
 • Θέλεις τρόπους πώς να σε φροντίζεις καλύτερα και να νιώθεις όμορφα με την εαυτή σου;

Τι θα μάθουμε στο σεμινάριο

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν στο σεμινάριο αυτό αφορούν την γνώση και το βαθύ βίωμα του να είσαι γυναίκα και να χαίρεσαι τη γυναικεία σου φύση:

 • Ψυχολογική ενδυνάμωση και εστίαση στην αυτοφροντίδα
 • Σύνδεση με την ζωοδότρα δύναμη εντός μας
 • Ανακούφιση μέσα από την έκφραση των αναγκών μας και της εσωτερικής ομορφιάς μας
 • Μείωση του στρες και της πίεσης από τον κοινωνικό περίγυρο
 • Τρόποι για περισσότερη ψυχική ηρεμία και γαλήνη
 • Τρόποι έκφρασης της θηλυκής μας υπόστασης μέσα από το διαλογισμό και το χορό
 • Απαλλαγή από ενοχές, ντροπή σε σχέση με το σώμα μας, την προσωπικότητα και τον ψυχισμό μας
 • Να νιώσουμε την γυναικεία υποστήριξη και να θυμηθούμε πόσο όμορφο είναι οι γυναίκες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον
 • Να νιώσουμε την ιερότητα της θηλυκής ποιότητας της ύπαρξης

Σκοπός του Σεμιναρίου

Σκοπός του online σεμιναρίου ‘’κύκλος γυναικών- ανακτώ τη ξεχασμένη μου δύναμη’’ είναι να στηρίξει τη σύγχρονη γυναίκα. Στον κύκλο θα δημιουργήσουμε όλες μαζί έναν ασφαλή χώρο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να αισθάνεται αγαπητή, αποδεκτή και χαρούμενη για το ποια είναι. Είναι ένα μέρος εντός μας που μας βοηθάει να θυμόμαστε τη δύναμή μας ως γυναίκες. Να θυμηθούμε τη γυναικεία μας υπόσταση και την κυκλικότητα μας που μοιάζει με αυτήν της μητέρας Γης.


Το πρόγραμμα του τρίωρου online σεμιναρίου

Περιλαμβάνει θεωρία και πρακτικές της Θετικής Ψυχολογίας και της Χοροθεραπείας.  Ακόμη μέσα από διαλογισμούς και οραματισμούς και πρακτικές Εναλλακτικής Θεραπευτικής θα εξερευνήσουμε πτυχές της γυναικείας κυκλικότητας.

Θα δούμε τεχνικές που ως γυναίκες θα μπορούν να μας ενδυναμώνουν μέσα στη αγχωτική πραγματικότητα. Μέσα στον κύκλο το σώμα μας, η ψυχή και το πνεύμα μας  νιώσουν ελεύθερα να εκφραστούν.

Ας θυμηθούμε μαζί πόσο όμορφο είναι να είμαστε γυναίκες και να εκφράζουμε τη γυναικεία μας φύση! Ας θυμηθούμε την πανάρχαια πρακτική που οι γυναίκες ένωναν τις δυνάμεις τους. Τον κύκλο!

Εισηγήτριες:

Βαλέρια Κουδουμογιαννάκη  (ψυχολόγος, coach θετικής ψυχολογίας) και Μακρίνα Μαρμαρά (χοροθεραπεύτρια και επικοινωνιολόγος)

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα εγγραφής

 ή στο τηλ: 6955567701

email: info@flourish.gr

Τρόπος διεξαγωγής: Online μέσω zoom. Θα σταλεί το λινκ του zoom 1 μέρα πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου

Ημερομηνία:  Σάββατο 30 Ιανουαρίου 12:00 -15:00

Κόστος: 35 ευρώ

Αυτό είναι το πρώτο σεμινάριο από μια σειρά που θα έχουν την ίδια μορφή: Κύκλο Γυναικών. Η επόμενη μας συνάντηση αναμένεται να γίνει το Φεβρουάριο αφού συζητηθεί και στον κύκλο γυναικών της Κυριακής 30 Γενάρη